Pravila i propisi

 

Gostima toplo preporučujemo da svoje dragocjenosti nose sa sobom. Vila Ella nije odgovorna za bilo kakvu neugodnost.

Goste takođe molimo da ne izazivaju buku, galamu i da ne remete red i mir. Ovo posebno važi od 14h do 17h kao i od 22 do 09h.

Pušenje u vili nije dozvoljeno.

U vili je moguće neometano primati posjetioce, koji takođe trebaju da se pridržavaju kućnog reda. No, ljubazno vas molimo da vodite računa o tome da se smještaj izdaje prema broju osoba, te da je noćenje dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije.

Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamjerku ili problem prijave direktno iznamljivaču. Ukoliko se smještaj razlikuje od prezentacije na našoj web-stranici, molimo vas da nas o tome informišete, kako bismo blagovremeno reagovali. Cilj nam je da vam boravak u vili bude zaista ugodan i da dobijete ono što ste platili.

Dragi gosti, molimo vas da čuvajte inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta biće nadoknađena. Na dan odlaska, prilikom predaje ključeva, iznajmljivač smještaja će zajedno s vama izvršiti obilazak i provjeru stanja smještaja.

Iznajmljivač ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda gosta proglasi “nepoželjnim” i informiše o tome organe reda.

HVALA NA RAZUMIJEVANJU!

Pišite nam na email